Passersystem

Anlita oss för ert passersystem

Dags att installera ett nytt passersystem till ert företag, till er BRF eller till era fastigheter? Vi har lång vana av att installera passersystem och kan hjälpa er från start till mål. Vilka behov har ni, hur pass många dörrar handlar det om - och finns det några detaljer som är extra viktiga? 

Vi kan hjälpa er att ta fram en skräddarsydd lösning för just era krav, önskemål och behov. Inkluderat i våra tjänster är även framtida hjälp som exempelvis service och reparationer samt underhåll. 

Vår verksamhet bygger på långsiktiga relationer och för oss så står alltid kvalitativa jobb i centrum. Väljer du oss för ditt framtida passersystem så väljer du en trygg partner som alltid sätter dina behov i centrum. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett första möte! Välkommen till Slokab. 

Varför välja ett passersystem? 

Inbrott och andra otrevliga saker inträffar och idag ser man också att denna typ av brott är lågt prioriterad hos polisen. Många av de inbrott som äger rum sker som en följd av att det rör sig många människor i omlopp. 

I en större BRF kan det vara svårt att hålla reda på vilka grannarna är. Man håller upp dörren till någon i god tro - och sedan sker stölder inne i fastigheten. Fördelen med ett välutvecklat passersystem är att det blir betydligt enklare att hålla tjuven på avstånd. 

låssmed Stockholm passersystem

Fördelar med passersystem 

Det finns även andra fördelar med att välja ett passersystem och en sådan handlar om att systemet eliminerar alla nycklar. Man kan öppna dörrar med exempelvis taggar och slipper därmed också gå omkring med en större nyckelknippa. 

Samtidigt så kan man också styra vilka som har tillträde till olika rum och utrymmen inne i fastigheten. Ser man till moderna passersystem så är det även möjligt att fjärröppna olika dörrar. 

Passersystem - perfekt för företag

Allt detta är även gångbart för företag som är i behov av ett säkrare system. Vilka har tillträde till olika rum - och vilka har befunnit sig i olika utrymmen? Med ett passersystem kan man logga vilka personer som är på plats och även skapa en större säkerhet vid exempelvis ensamarbete.

Passersystem leder till en smidigare och tryggare arbetsgång och bidrar därigenom både till ökad effektivitet och en högre säkerhet. 

Vi har lång vana av att ta fram och installera passersystem till företag - oavsett storlek och oavsett branscher och områden. Med oss skapar ni en säker och effektiv arbetsplats!

Skapa en säker och effektiv arbetsplats med passersystem