Dörrautomatik

Professionell installation av dörrautomatik 

Välkommen till Slokab. Är ni i behov av en professionell installation av dörrautomatik till er verksamhet så har ni kommit rätt. Vi har lång vana av att installera och anpassa dörrautomatik efter våra kunder krav, önskemål och behov och vi sätter alltid dig som kund i första rummet.

 Vår verksamhet bygger på att alltid leverera professionella, fackmannamässigt utförda arbeten. Det ger ringar på vattnet och detta innebär nöjda och återkommande kunder. 

Behöver du hjälp med installation, reparation eller service av dörrautomatik så behöver du bara fylla i formuläret här på sidan - vi lovar återkoppling inom en timme. Välkommen! 

låssmed Stockholm dörrautomatik

Fördelar med dörruatomatik 

Dörrautomatik ger många fördelar. Många tänker sig att detta enbart är en smidig lösning för exempelvis butiker, affärer och offentliga miljöer. Det stämmer, men lika sant är att en välanpassad och skräddarsydd dörrautomatik även ger många andra fördelar. Några av dessa ser ut som följer: 

  • Tillgänglighet. Äldre människor och personer med handikapp ges tillträde till rum, lokaler och miljöer genom dörrautomatik. Dörrar utgör ett hinder och genom att använda sig av automatiskt öppnande dörrar så ges alla - oavsett fysisk förmåga - tillträde. Detta är en viktig fråga. 
  • Behåller värmen. Dörrautomatik bidrar till att värmen hålls kvar på insidan och att den kalla luften stannar kvar på utsidan av en fastighet. Detta skapar dels en skönare inomhusmiljö - men leder även till minskade kostnader för uppvärmning och energi. 
  • Säkerhet. Man kan integrera dörrautomatik med olika säkerhetslösningar och därigenom också skapa en bättre säkerhet. Detta minskar risken för att exempelvis obehöriga ska ta sig in i olika utrymmen. 
  • Hygien. I vissa branscher så blir dörrautomatik en avgörande faktor för hygienen. Genom att dörrarna öppnas automatiskt så slipper man se att exempelvis smuts och bakterier sprids som en följd av att man nuddar ett dörrhandtag som någon annan tagit i. 

Service och reparationer av dörrautomatik 

Vi erbjuder underhåll, service och reparationer av befintlig dörrautomatik och vi kan rycka ut akut för att erbjuda vår professionella hjälp. Öppnas inte dörrarna till din butik? Kontakta oss direkt så är vi på plats så snart som möjligt!

 Vi åtar oss alla typer av uppdrag och oavsett vilket system eller leverantör ni har så kan vi hitta en lösning på problemet. 

Vad gäller service så är det en ytterst viktig detalj i underhållet. Genom detta når er dörrautomatik sin förväntade livslängd - samtidigt som den också får en optimal effekt. Dags för service? Kontakta oss redan idag!

Installation, service och reparationer av dörrautomatik